2019. november 27., szerda

ÚJ Okosítsd TV-det FILLÉREKÉRT! Mirascreen M2 Plus hdmi DLNA átjátszó wifi airplay anycast AZONNAL - Jelenlegi ára: 3 99


Okosítsd a TV-det fillérekért!
Ne költs százezreket egy Okos TV-re hogyha ugyanazt sőt akár TÖBBET kaphatsz most pár ezer forintért. Ne görnyedj tovább az íróasztalnál vagy hunyorogj az apró telefon kijelzőre! Játsz, nézz filmet, internetezz, Skype-olj, hallgass zenét, játsz Facebokozz, dolgozz kényelmesen az ágyból vagy a fotelból! Ezzel az apró eszközzel minderre sőt még többre is képes leszel.
Mindezt ennyiért?  Hogy is működik? Mi kell még hozzá?
Az eszköz  TV vagy Monitor HDMI csatlakozójára csatlakoztatva lehtővé teszi, hogy a telefonod, tableted, számítógéped képet vezeték nélkül wifin keresztül a TV-re vetítsd, legyen Android, Windows, vagy akár IOS az operációs rendszer. Telefonja mindenkinek van, de nem mindeki használja ki a benne rejlő lehetőségeket.
Specifikáció:
-Kompatibilis: Mnden HDMI csatlakozóval elátott TV
-Operációs rendszer komaptibilitás: Android, Iphone iOS, Windows, Windows Phone, Machintosh, Linux és minden eszköz ami támogatja  a vezeték nélküli képátvitelt.
-WIFI frekvencia: 2, 4GHZ
-1. 2Ghz-es processzor és 128MB memória agrantálja a gyors működést és  a kiváló képminőséget
-Akár Full HD 1080p képminőség
-Egyszerü használat
-Kompakt méret
-USB áromforás szükséges hozzá
AJÁNDÉK KÜLSŐ ANTENNÁVAL A NAGYOBB HATÓTÁVÉRT!
 
Valami mást keresel? Nézd meg multimédia lejátszóink itt:
Összes multimédia lejátszónk!
Kérdésed van? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szakértőnk általában 1-2 órán belül, de legkésőbb még aznap válaszol kérdésedre!
1x DLNA átjátszó
1X Antenna + tápkábel
Ezt a terméket Magyarországi készletről szállítjuk, a szállítási idő akár 1-2 munknap!  Utánvételes fizetés esetén lehetőség szerint még aznap, átutalás esetén a rendelés a vételár beérkezését követő következő munknapon kerül feladásra!
Szállítási díj:
A szállítási költségekről a leírás tetején található, "Szállítási és garanciális feltételek" fülre katintva tájékozódhat! Vagy érdeklődjön üzeneteben, lehetőség szerint 1 órán bellül válaszolunk!
Fizetési lehetőségek:
Bankiátutalás
Bankibefizetés
Rózsaszín csekk címre
Utánvét
Személyes átvétel: Pécs


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 12:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése