2019. november 30., szombat

L/ XL méret - OFFICE/ IRODAI RUHÁZAT! A-vonalú, magas derekú CLASSIC COLLECTIONS szürke szoknya - Jelenlegi ára: 1 999 F


    Üdvözöllek!  
Rengeteg márkás holminktól válunk meg. A termékeim kizárólag újak vagy újszerűek; de a használtként hirdetett ruháim is hibátlan- vagy nagyon jó állapotúak - nem bolyhosak, folt- és szakadásmentesek! Mindent kimosva, kivasalva postázok!
Az első benyomás számít! Válassz egy kifogástalan öltözéket az üzleti találkozókra, egy interjúra vagy nap mint nap az irodába. Egyszínű ruhadarabokból könnyedén összeállíthatsz egy office öltözéket: mint például egy blúzból és egy szoknyából.  
CLASSIC COLLECTIONS márkájú (angol, Made in UK) BUSINESS-SZOKNYA - ÚJ!  
   Mérete:  UK20 - nagyobb L/ kisebb XL -Beleírt mérete alapján magas derekú XL-es, de normál derekúként nagyobb L-re is jó, ezért a mért adatokat kérlek MINDENKÉPPEN vedd figyelembe!
A ruhákat kiterítve mérem le, így szélességre vonatkozó méretek kétszer értendőek!
Hossza: 83 cm
Derékbőség (korca legfelül):  45 cm
Csípőtájon: kb. 60 -65 cm
A fotók az eladásra kínált termékről készültek.
A próbababa S-es méretű, az ennél nagyobb méretű ruhák össze vannak fogva hátul és minden bizonnyal felvéve rövidebbek lesznek - ezt kérlek vedd figyelembe vásárláskor!
Minden nap új termékeket töltök fel! Ha szeretnél összevárni és spórolni a postaköltségen, akkor ajánlom szíves figyelmedbe a GALÉRIÁMAT!  
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, további szép napot kívánok! : -)


Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 12:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése