2021. február 24., szerda

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! NÉMET!!! Unold gőzpároló elektromos gőz pároló berendezés - Jelenlegi ára: 19 500 Ft


A licit tárgya: Unold pároló gép
 
Vadonatúj!!!
Made in Germany!!!
Féláron!!! Új ára 99. 99 Euro volt!!!
A sváb rokonoktól kaptuk egyszer karácsonyra. Sosem használtuk, a konyhaszekrényben porosodott eddig. Eredeti dobozában, porvédő tasakban, használati utasítással együtt adom.
Unold gyártmányú gőzpároló berendezés. Saválló rozsdamentes acélból készült. Teljesen szétszedhető, a fűtőszál kivételével mindent mosogatógépbe tehetünk.
A két hőkioldó biztosítja, hogy a víz esetleges elpárolgása esetén se melegedhessen túl a belseje. Ha hőkioldás történt, a probléma megszüntetése után a 8. képen két piros karikában látható pöckök megnyomásával újra aktiválhatjuk a készüléket. A vízszintet a min és max jel közé kell beállítani (7. kép).
Zsiradék nélkül készíthetjük el benne a halat, zöldséget, sertés és szárnyas húsokat. Megőrzi a vitamin és ásványi anyag tartalmat! A több nyelvű használati utasításában egy sor recept is található.
Termék leírás:
A vízhőmérséklet pontosan 95 ° C elektronikus hőmérsékletszabályzó segítségével.
Mechanikus időszabályzó 30 percig.
Speciális fűtési rendszer dupla hőbiztosítással.
Automatikus hőkapcsolás.
Teljes csatlakoztatott terhelés 2 kW.
Csatlakozó kábel 75 cm
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 19 500 Ft
Az aukció vége: 2021-02-25 00:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése