2021. február 26., péntek

Pecham Vertical Stand, állvány PS4/PS4 Slim-hez - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Eladó a képen látható Pecham Vertical Stand, állvány  PS4/PS4 Slim-hez. A termék új, bontatlan!
[All-In-One] PS4 / PS4 slim konzol függőleges állvány + két hűtőventilátor + vezérlő töltő dokk + három további HUB port
[Kettős hűtőventilátorok] Ez a függőleges állvány 2 beépített ventilátorral rendelkezik, amelyek a PlayStation 4 / Slim konzol hőjének eloszlatására szolgálnak.  Nem kell aggódnia a PS4 / PS4 Slim túlmelegedése miatt, így a konzol játékidő alatt sem fog felmelegedni.
[Kettős töltőállomás] Az állvány 2 nyílással rendelkezik a vezérlők tartására, ha nem használja őket, vagy amikor azokat töltik.  A DualShock vezérlőket egyszerre töltheti fel, így időt takaríthat meg a vezérlők töltésére
[Space Saving Design] Az állvány megtartja a játékterület tisztaságát és tömörségét, és ténylegesen minimálisra csökkenti a játékterület által elfoglalt helyet úgy, hogy függőlegesen tartja azt.
[Többfunkciós] 3 HUB portot adott hozzá más eszközök töltéséhez vagy bekapcsolásához, amelyekre szükség lehet a játék lejátszásához, vagy más eszközök, például tabletta, telefon és fényképezőgép csatlakoztatásához.


Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2021-02-26 20:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése