2020. augusztus 27., csütörtök

ÁLLÍTHATÓ SZIVACSOS BOTVÉDŐ KUPAK PONTY - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Szállítási idő:
1 - 5 munkanap
Méret:
Állítható
Kiszerelés:
1 db/csomag
Típus:
Ponty
Információ:
írj nekünk lentebb, a "Kérdezz az eladótól" gombra ; #58; *** Ingyenes szállítási lehetőség 20 000 Ft feletti rendelés esetén.
Állítható szivacsos botvédő kupak - A horgászat végeztével villámgyorsan elő tudjuk készíteni botjainkat a pakoláshoz ezzel a praktikus, állítható, szivacsos botvédő kupakkal. Amely megvédi a botok tagjainak mind a két végét. Praktikus, gyorsan használható, egyszerű kialakítás jellemzi a terméket.
Állítható szivacsos botvédő kupak Befőttes gumi? Botpánt? Gyűrűvédő sapka? Ha meguntad ezeket a kompromisszumos eszközöket, akkor ez a termék megoldást fog nyújtani. A horgászat végeztével, villámgyorsan előkészíthető akár a felszerelt készség a pakoláshoz - de a horgászat kezdetekor is perceket nyerhetünk vele.
Praktikus, gyorsan használható, egyszerű kialakítás jellemzi a terméket. Bármely készséghez használható, legyen szó a bojlis botoktól, a pergető készségekig.
Az új variációk között, a termék elérhető lett neon színekben, plusz teljesen egyedi 3D-s halas formákkal is egyaránt. Megvédi a bot tagjainak mind a két végét, a feeder botok spicceik se tudnak sérülni szállítás közben.
Az XL-es változat a vastagabb nyéllel rendelkező botokhoz is kiváló megolást kínál.

Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 14:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése