2020. július 25., szombat

Bosch Tronic8000T 50l-es villanybojler csak kipróbált, új állapotban! - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

Eladó a címben említett, akár újnak is mondható (a képeken is megfigyelhető állapotú) elektromos bojler. Azért árulom használtként, mert kb. 4 napig fenn volt a falon és kétszer fel lett töltve vízzel... édesanyám kapta ajándékba a lerobbant bojlere helyett, de -mivel ő tele szokta engedni a kádat meleg vízzel- neki ez kicsinek bizonyult.
A berendezés 2017. 09. 30. -án lett vásárolva.
   A bolti ára 57288 Ft volt.
A Tronic 8000 T pontosan azt nyújtja Önnek, amit egy első osztályú műszaki jellemzőkkel rendelkező vízmelegítőtől elvárhat: a legmagasabb minőségű anyagok, vonzó külső és megfizethető, intuitív kezelés.
   A villanybojler belső tartálya kiváló minőségű, zománcozott acélból készült, és a szigetelés nem tartalmaz olyan káros vegyületeket, mint klór-, fluor- és szénvegyületek (CFC).
  
   A víz fűtése a bojler tartályában történik és az erős fűtőelem egyáltalán nem érzékeny a beépítés (akár vízszintes- akár függőleges)módjára!
   Amióta a fűtőelem nem érintkezik közvetlenül a vízzel, a Tronic 8000 T számára nem jelent problémát a kemény víz. A víz hőmérsékletét funkciógombok segítségével lehet egy fok pontossággal beállítani. Ha a villanybojler fűt, az aktuális hőmérséklet LCD kijelzőn jelenik meg, és kikapcsol, amint elérte a beállított hőmérsékletet.
precíz hőfokszabályozás 1° C pontossággal
maximális 70 ° C hőmérséklet
attraktív megjelenés
száraz fűtőpatron
beépített magnézium védőanód
meglévő egységek gyors és egyszerű cseréje felújításkor
Kapacitás
50 l
Súly üres tartállyal
20 kg
Súly teli tartállyal
70 kg
Megengedett legnagyobb nyomás
8bar
Vízoldali csatlakozások
1/2"
Elektromos védettség
IPX4
   Akár karácsonyi ajándéknak is kiváló...   minden tartozékával, papírjával, számlájával, saját dobozában!!
   Korrekt ajánlat esetén hamarabb is lezárhatom az aukciót!
   Az aukcióimra feltöltött összes termék dohányfüst, és állatszőr mentes lakásból származik!!
   Megkérek minden kedves érdeklődőt, hogy esetlegesen felmerült kérdéseit a félreértések elkerülése érdekében még licitálás ELŐTT tegye fel!! Licitet nem áll módomban törölni… és nem is kívánok ezzel foglalkozni.
  
   Mivel bedobozolt állapotban a súlya felülről üti a 20 kg-ot, elsősorban a személyes átvételt preferálnám,
de ettől az aukció nyertesének kifejezett kívánságára el tudok térni, természetesen a vevő költségére. A személyes átvételre Szegeden van mód előzetesen megbeszélt helyen és időpontban!! A munkám miatt gyakran csak délelőtti, avagy 16: 00 utáni időpontok jöhetnek szóba!
 
   Reményeim szerint eddigi értékeléseim meggyőzik az esetlegesen kétkedőket, hogy nem célom senkit tévedésbe ejteni! A licitálásra feltett termékeim minden hiányosságát igyekszek feltüntetni, fényképezni.
 
    Köszönöm, hogy elolvastad, Kérlek nézz szét egyéb motyóim között is, hátha kincset találsz!

Jelenlegi ára: 39 900 Ft
Az aukció vége: 2020-07-26 06:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése