2020. május 22., péntek

Baby Design Candy 2 az 1-ben multifunkciós etetőszék - 05 Turquoise 2019 - Jelenlegi ára: 37 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#40e0d0
Márka:
Baby Design
Korcsoport:
6 hónapos kortól
Típus:
Multifunkciós etetőszék
Baby Design Candy 2 az 1-ben multifunkciós etetőszék Három pozícióba állítható, duplatálcás etetőszék, mely rendkívül praktikus, hiszen átalakítható kis székké és asztallá, amely mellett a gyerek egyedül is ehet, színezhet, kirakózhat.
A Baby Design márkáról: a lengyel cég sikere a megbízhatóságon, ergonómián, és a modern kialakításon alapszik. Ár-érték arányban tökéletes, termékeik megfelelnek az európai szabványoknak. Kényelmes, egyszerű, megbízható és rendkívül biztonságos termékek kínálata.
Baby Design Candy 2 az 1-ben multifunkciós etetőszék A felettébb biztonságos etetőszék kényelmes eszköz, ha a babát etetjük mind babának, mind a mamának. Később, amikor már a gyerek is egyedül szeretne enni, könnyen átalakítható székké és kisasztallá. Multifunkciós 2: 1 etetőszék, 6 hónapos kortól - 3 éves korig ajánljuk. Az asztalka és szék később is a gyerekszoba része maradhat, akár 6-7 éves korig használható! Jellemzői: A háttámla 3 pozícióban állítható, hogy a kisebb és nagyobb babák is megfelelő testhelyzetben ehessenek. A tálca, illetve a lábtartó ugyancsak 3 pozícióban állítható.
A huzat levehető és könnyen tisztítható anyagból készült. A duplatálcás kivitelezés is megkönnyíti az etetés utáni takarítást és hogy etetőszékünk mindig olyan tiszta maradhasson, mint új korában. 5 pontos biztonsági öv és a gyerek kicsúszását gátló védőelem segít, hogy az izgő-mozgó gyerek fixen a helyén maradjon etetés közben. Fontos, hogy ha etetőszéket választunk, akkor az jól kihasználható darab legyen. A Baby Design Candy modellje akár 6-7 éves korig használható, hiszen átalakítható kisasztallá és székké, ahol a gyerek ehet, játszhat, rajzolhat is. Megfelel az EN14988 európai szabvány követelményeinek, ezzel garantálva a minőségi és a stabil kivitelt.
Tartozékok: - dupla tálca - biztonsági öv Mérete: - 99 X 71 X 54 cm
- ülés mérete: 43 X 25 X 30 cm
Súlya: 8, 7 kg A termék színe és mintája az első képen látható, a további fotók illusztrációk a termék tulajdonságairól!

Jelenlegi ára: 37 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-23 04:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése