2020. április 30., csütörtök

DESIGUAL FADED EFFECT 2020 ÚJ SZEZON ÚJ DIZÁJN ÓRIÁS NŐI SÁL KÉSZLETRŐL / 101 - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Köszöntelek az aukciómon !
MINDEN TERMÉKEM KÉSZLETEN VAN EZÉRT VÁSÁRLÁS UTÁN HÉT FÉLE MÓDON TUDOM KÜLDENI VAGY A HÉT MINDEN NAPJÁN SZEMÉLYESEN IS ÁTVEHETŐ !
Itt van a DESIGUAL kiegészítők új évadja , hogy megjelenésednek teljességét nyújtsa ! Viseld ahogy tetszik , de biztos vagyok benne megfogják kérdezni honnan szerezted ?
Az aukció tárgya a képeken látható NŐI DESIGUAL FADED EFFECT AND PALM TEREES FOULARD ÓRIÁSI SÁL VAGY STÓLA A DESIGUAL MÁRKA 2020 ÚJ KOLLEKCIÓJÁBÓL  AZONNALI POSTÁZÁSSAL !  
MELEG SZÍNŰ TRÓPUSI PÁLMA FÁK NAPLEMENTÉVEL !  
Mérete : 190x100 cm. Anyaga : 100% POLIÉSZTER 
Az itt leírtakon kívűl kérdésre szívesen válaszolok , inkább kérdezz a későbbi félreértés elkerülése végett !
Kapcsolat felvételre három napot tudok biztosítani a fizetésre hét nap a leghosszabb idő amit még eltudok fogadni , ezután a terméket negatív értékelés mellett újra indítom !  
Fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megtalálod az aukció végén küldött automata elektronikus levélben ! Kérem a kapcsolat felvételt a lekérhető e-mail címedről kezdeményezd.
A kapcsolat tartást minden esetben e-mailben tartom és a küldemény postára adásáról is elektronikus levelet küldök ! UTÁNVÉTELLEL NEM POSTÁZOK !
Arra kérek Mindenkit csak akkor vásároljon, ha az itt leírt feltételeket és az ismerj meg oldala Arra kérek Mindenkit csak akkor vásároljon, ha az itt leírt feltételeket és az ismerj  mon leírtakat elfogadja , KÖSZÖNÖM SZÉPEN !
NÉZZ BE HOZZÁM FOLYAMATOSAN TÖLTÖK FEL EXKLUZÍV NŐI DESIGUAL TERMÉKEKET BEVEZETŐ ÁRON !  
Örülök, hogy itt jártál bízom benne lesz szerencsénk máskor is : ))


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-30 17:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése