2020. január 29., szerda

Datalogic Cobalto CO5330 - CO5330-BKK1 Vonalkód olvasó - Jelenlegi ára: 29 999 Ft

Kérem olvassa el figyelmesen, az itt olvasottakkal egyet nem értők kérem ne licitáljanak!
S
Az aukció tárgya:
Datalogic Cobalto CO5330 - CO5330-BKK1 Vonalkód olvasó
A Datalogic Cobalto CO5300-as asztali/fix vonalkódolvasó kategóriájában kiemelkedő olvasási képességekkel rendelkező omnidirekcionális (irányfüggetlen) lézerszkenner. Kis súlyával, robusztus felépítésével és egyedülálló megjelenésével a kis élelmiszerboltoktól, a ruházati üzleteken át, az exclusive stílusú kereskedelmi egységekig mindenhol megállja a helyét.
Kiválóan alkalmas kereskedelmi és irodai felhasználásra
Az irányfüggetlen olvasást lézer optika biztosítja, mely segítségével az eszköz 20 vonallal és másodpercenkénti 1500 olvasással pásztázza az előtte elhaladó kódokat, ezzel kategóriájában a leggyorsabb és mozgásra a legkevésbé érzékeny szkenner. Az olvasó kialakításánál követelmény volt, hogy nagyobb méretű termékek olvasásához kézi módban is használható legyen.
Széleskörű felhasználhatóság
Élemiszerbolt, ruházati üzlet, iroda (dokumentum, boríték, csomagazonosítás), szórakoztató központ (belépőjegy, parkolójegy, mobiljegy), egészségügy (recept, gyógyszer), italkereskedés, trafik. Ez a kis méretű, megbízható és kiváló ár/érték arányú prezentációs olvasó méltán nyerte el számos felhasználó elégedettségét.
Váltson zöldre a Datalogic olvasóival
A felhasználót segíti az olvasó elején elhelyezkedő elegáns kék fénygyűrű, mely sikeres olvasás esetén zöld színre vált - így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről - továbbá szintén a sikeres olvasást jelzi a beépített polifonikus hangszóró.
Kényelem és funkcionalitás
A Datalogic Cobalto CO5300 innovatív technológiája, nagy teljesítményt, és megbízhatóságot képvisel, valamint kiemelkedően jó olvasási képességet a rossz minőségű, és hibás kódok esetében. Ideális vonalkódolvasó az olyan alkalmazásokban, ahol a nagy teljesítmény, és megbízhatóság kis prezentációs szkenner formájában szükséges.
Budapesten  személyesen átvehető!
Tesztelt, működik.
A vásrlástól számított 4 napon belül vegye fel Velem a kapcsolatot és 14 napon belül  az adás-vételt rendezük le, ellenkező esetben NEGATÍV értékeléssel zárom az adás-vételt és ismételten meghírdetem az aukciót!   Személyes átvétel: Havanna utcai lakótelepen van lehetőség, előre leegyeztetett időpontban. Telefont nem tudok mindíg felvenni, írjon e-mailt! El fogom olvasni és válaszolni fogok rá!  

Jelenlegi ára: 29 999 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 22:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése