2015. november 29., vasárnap

ABERCROMBIE PAPUCS rózsaszín 38/39 azonnal! - Jelenlegi ára: 3 999 Ft


MAI AUKCIÓM TÁRGYA:
ABERCROMBIE RÓZSASZÍN FLIP FLOP PAPUCS
MÉRETE: US 7 ( 38/39 méretnek felel meg)
belső talphossza: ~  24-24, 5cm
Magamnak rendeltem külföldről, de sajnos kicsi lett
 ÍRJ HA SEGÍTSÉG KELL!
AZ AUKCIÓ TÁRGYA: 1db papucs
A felsőruházati termékek értelemszerűen a modell vagy a próbababa méretéhez vannak igazítva - kérlek, hogy licitáláskor a mért adatokat vedd figyelembe!   Az aukció csak és kizárólag a meghirdetett termékre vontakozik - az esetenként látható egyéb kiegészítő (trikó, sál, nyakkendő stb. ) nem képezi az aukció tárgyát, csupán csak illusztráció!
Postázási feltételek:
A termék árának és a postai díj számlámra érkezése után  kb1-20 munkanapon belül postázom, kivéve szabadság, de azt jelzem az ismerj+ oldalamon előre mindig.  Utánvéttel nem postázok -  személyes átadást nem tudom megoldani és csak e-mailen ! tudunk kapcsolatot tartani. Készpénz befizetést a számlámra csak abban az esetben tudok elfogadni, ha a banki külön díját állja a vevő, ami +6%- de legkevesebb 200Ft.
Kérem itt tegye fel kérdését, ha valamivel kapcsolatban még információra lenne szüksége-vásárlás esetén vállalja ezen feltételek betartását! Megkérném, hogy a vásárlástól számított 1 napon belül vegye fel velünk e-mailen a kapcsolatot (telefonos ügyintézésre nincs lehetőségünk) és a fizetendő összeg 3 napon belül jelenjen meg a számlánkon, mert ennek elteltével negatívan értékelek, a terméket visszateszem a vatera rendszerébe, és letiltom a komolytalan vásárlót a licit lehetőségéről! Amennyiben később mégis utalna, akkor visszautalásra kerül sor-természetesen levonom a költségeimet az összegből.
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata
és a PTK 211. § szerint is köteles a! z aukció tárgyát átvenni az eladótól!
KÖSZÖNÖM ! ÉS SIKERES LICITÁLÁST!  


Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2015-12-19 11:07 . ABERCROMBIE PAPUCS rózsaszín 38/39 azonnal! - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése